راهکار های درمانی سوزش معده:
✳️ -یک تا دو قاشق گل بابونه خشک شده را درون یک فنجان آب گرم بریزید و پوششی برای آن قرار بعد از گذشت 5 دقیقه آن را با مقداری عسل شیرین و 3 تا 4 بار در روز میل کنید.
✳️ -قاشق غذاخوری تخم شوید را پودر کرده و 15 دقیقه قبل از هر وعده غذایی به مدت 3 هفته میل کنید و تاثیر معجزه بخش آن را ببینید.
✳️- مصرف تره از سوزش معده می کاهد.
✳️-خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن نیز از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود.
این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ و بهداشت معده یاری میکند.
✳️-اگر علت سوزش و ترش کردن از رطوبت باشد بهتر است به عنوان غذا از گوشتهای لطیف و سریع الهضم به صورت کبابی استفاده شود.
✳️-اگر علت سوزش و ترش کردن معده از فزونی ریختن خلط سوداست، استفاده از مربای آمله، مربای هلیله و شربت سکنجبین بزوری مفید واقع می شود.
✳️-مصرف مخلوط کنجد له شده و کوبیده با نبات ترشی و رطوبت معده را برطرف می سازد.
✳️-استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می بخشد.
.
توصیه های عمومی برای کمک به بهبود این بیماری:
💠 اگر اضافه وزدن دارید،حتما اقداماتی را جهت کم کردن وزن خودتان انجام دهید
💠 کم کردن وزن
💠 افزایش تعداد وعده های غذایی و کاهش حجم غذا در هر وعده
💠 عدم مصرف غذاهای چرب
💠 مصرف شام چند ساعت قبل از خوابیدن
💠 نشستن روی زانو به جای خم شدن در موارد مورد نیاز
💠 قرار دادن سر بالاتر از بدن در حالت خوابیده
💠 عدم پوشیدن لباس های تنگ وکمربند
💠عدم مصرف سیگار، الکل، چای، قهوه و شکلات
💠رعایت آداب صحیح غذا خوردن .
💠پرهیز از غذاهای غلیظ و نانهایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارند.