تغییر استایل

انتخاب رنگ

برای تجربه بهتر لطفا مرورگر خود را به گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و یا اینترنت اکسپلورر تغییر دهید
  • email:analyze.omuorweb@gmail.com

مقالات

طرز تهیه خمیر فوندانت

خمیر فوندانت با گلیسیرین

طرز تهیه خمیر فوندانت

قبل از شروع خاطر نشان می کنم تمامی مواد اولیه این خمیر رو می تونین از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه مایید. ماده اصلی این خمیر پودر قند یا پودر شکر هست، دشمن این خمیر رطوبت، حرارت و هوای آزاد است. پس موقع تهیه ظرفی که استفاده می کنید  کاملاً خشک باشد و بعد از تهیه  خمیر را داخل سلفن یا زیپ لاک و در ظزفهای درب دار قرار دهید. این خمیر با همین شرایط داخل یخچال به مدت یک ماه قابل نگهداری هست فقط کافیه قبل از استفاده چند ثانیه داخل مایکروفر قرار بگیرید

برای دیدن اموزش های عروسک های فوندانتی کلیک کنید

طرز تهیه فوندانت با مارشملو را اینجا ببیند

طرز تهیه خمیر فوندانت
طرز تهیه خمیر فوندانت

مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت

  • پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آب 1/4 پیمانه
  • گلیسیرین خوراکی 1 قاشق غذاخوری
  • شربت گلوکز نصف پیمانه
  • کره 30 گرم
  • پودر شکر 900 گرم تا 1 کیلو گرم
  • اسانس مایع دلخواه چند قطره

طرز تهیه خمیر فوندانت

آب را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را کم کم روی آب بپاشید. وقتی بافت ژلاتین اسفنجی شد کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و آرام هم بزنید تا ژلاتین حل شده و مایع شفاف شود. سپس شربت گلوکز را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید (دقت کنید حرارت بخار به حدی باشد که مایع ژلاتین داغ شود اما نجوشد).

س از اضافه کردن گلوکز کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و گلیسیرین را اضافه نمایید (میتوانید به جای شیر خشک از وانیل شکری ، چند قطره اسانس بادام تلخ یا طعم دهنده های دیگر استفاده کنید).

نصف پودر قند را داخل کاسه بزرگی بریزید و میان آن را گود کنید سپس موادی را که آماده کرده اید داخل گودی بریزید ، با قاشق کم کم مواد را از اطراف به سمت مرکز بیاورید و هم بزنید.

 

کمی که مخلوط شد میتوانید کم کم بقیه پودر قند را اضافه نمایید ( دقت کنید که بقیه پودر قند را قاشق قاشق به خمیر اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید ). این خمیر را همانند خمیر نان یا خمیر پیتزا باید خوب ورز دهید.

پس از اینکه خمیر یکدست شد میتوانید رنگ دلخواه تان را اضافه کنید ( به این صورت که چند قطره رنگ خوراکی را روی خمیر بریزید و ورز دهید تا رنگ خمیر یکدست شود ).

اگر پس از آماده شدن خمیر احساس کردید خمیر چسبنده است میتوانید مقدار دیگری پودر قند اضافه کنید اما دقت کنید که با اضافه کردن بیش از حد پودر قند خمیرتان سفت و خشک نشود ( برای راحتی کار در زمان ورز دادن خمیر میتوانید دست تان را با گلیسیرین یا روغن مایع کمی چرب کنید ).

طرز تهیه فوندانت با مارشملو را اینجا ببیند

نکات کلیدی تهیه خمیر فوندانت خانگی:

– استفاده از گلوکز در تهیه این خمیر ضروری است.

– بهتر است برای رنگ آمیزی این خمیر از رنگ های ژله ای استفاده شود.

– برای تهیه اشکال مختلف میتوانید خمیر را قالب بزنید و 1-2 روز در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود.

– برای نرم ماندن خمیر فوندانت بهتر است پیش از قرار دادن خمیر سطح کیک را مقداری به خامه ساده آغشته کنید.

– اگر خمیر خشک بود میتوانید با اضافه کردن چند قطره آب خمیر را نرم تر کنید. همچنین اگر خمیر چسبنده و شل بود با اضافه کردن مقداری پودر قند خمیر را استحکام ببخشید. همچنین میتوانید با قرار دادن خمیر داخل ماکروفر با قدرت 100 درصد و به مدت 30 ثانیه خمیر را پیش از کار نرم کنید.

 

لطفا نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید کارتریج لیزری

خرید کارتریج

خرید کارتریج لیزری
خرید کارتریج لیزری

لیزری

 

دفاع شخصی کاربردی

کلاس دفاع شخصی

شارژ کارتریج | تعمیرات پرینتر

شارژ کارتریج,تعمیرات پرینتر

بهترین قالیشویی مشهد

بهترین قالیشویی مشهد

بهترین قالیشویی مشهد
بهترین قالیشویی مشهد

کارتریج ایرانی پردیس

بالا