تغییر استایل

انتخاب رنگ

برای تجربه بهتر لطفا مرورگر خود را به گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و یا اینترنت اکسپلورر تغییر دهید

مقالات

آموزش برگ فوندانت|Fondant leaf tutorial

آموزش برگ فوندانت|Fondant leaf tutorial

آموزش برگ فوندانت مخصوص کیکهای فوندانت

در سری اموزش های عروسک های فوندانتی به یکی از پر کاربردترین اشیا کاربردی یعنی آموزش برگ فوندانت|Fondant leaf tutorial پرداخته ایم امیدواریم برای شما دوستان عزیز مفید باشد

بهترین اموزش های فوندانت در اینستاگرام ما ببیند @just.cale.time

سایت ما:https://omuor.ir/category/fondanttutrial

 

 

همان‌طور که گفتیم بیش‌ترین مواد تشکیل‌دهنده فوندانت قند و شکر است بنابراین از لحاظ غذایی مزایا و معایبی همانند قند و شکر دارد.خمیر فوندانت خمیر نرم و لطیف و البته خوراکی هستش که جدیدا در تزیین کیک از خامه پیشی گرفته و به قولی سری تو سرا در آورده. اینطوری که من میدونم از دو روش تهیه میشه که یکیش خیلی آسون تر از اون یکیه. به هر حال بعد از درست کردنش میشه بلافاصله ازش برای تزیین کیک استفاده کرد

مزایا فوندانت

  • بیش‌ترین علت محبوبیت فوندانت در صنعت کیک و شیرینی پزی قابلیت‌های تزیینی آن است.
  • انعطاف پذیری بالایی دارد و به راحتی شکل می‌گیرد.
  • قابلیت جذب رنگ خوبی دارد.
  • همچنین ماندگاری طولانی‌تری نسبت به سایر تزیینات خوراکی کیک و شیرینی دارد و به سرعت فاسد نمی‌شود.
  • در مقایسه با مارسیپان که از ترکیب مغز بادام و شکر درست می‌شود شکل پذیری بیش‌تری دارد و همچنین به دلیل عدم استفاده از طعم پایه بادام در آن برای کسانی که نسبت به آجیل آلرژی دارند مناسب است.

مضرات فوندانت

  • مصرف زیاد آن برای کسانی که بیماری‌های قندی و کبدی دارند و همچنین کسانی که رژیم غذایی دارند مناسب نیست و باید میزان مصرف آن را کنترل کنند.
  • استفاده از آن برای کسانی که از مصرف قند منع شده‌اند نیز ممنوع است.
لطفا نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا
تماس سریع با ما (فقط جهت ثبت آگهی و طراحی سایت)