اول سبوس جو را تفت دهید سپس آسیاب کنید،/ بعد آرد جو را تفت دهید / هر دو بدون روغن تفت دهید / با حرارت غیر مستقیم / اندازه مساوی از هرکدام…
نشانه سویق خوب :
هنگام مصرف احساس گرما میکنید مثل اینکه همین الان تهیه شده .
خواص سویق :
۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،
۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیانمی آید .
۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.
۴-سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.
۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)
۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.
۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.
۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و…)
فواید بسیاری دارد حتما حتما مصرف شود …
اگر سویق گندم و جو را باهم مخلوط کنید هم تقویت کننده ست هم چاق کننده (بسیار مناسب کودکان ، افراد لاغر ، ضعیف و…)
نحوه مصرف ناشتا دو قاشق غذاخوری مصرف شود.
بیشتر هم میشود مصرف کرد…
محدویت سنی هم در استفاده ش نیست ، از همان روز اول به فرزند میشود داد .البت باشیر قاطی شود و به نوزاد داده شود مقدار کمی ،نه دو قاشق غذاخوری (مثل سرلاک)
ضمنا برای کسانی که خستگی زود رس دارند نیز عالیست ، سویق به شرطی که خوب تهیه شده باشد اثرش را دو سه روزه نشان میدهد مخصوصا تقویت خاصیت کنندگی اش را.
تفت دادن آرد حدود ۲ساعت یا بیشتر طول میکشد ولی سبوس کمتر از نیم ساعت تفت داده میشود لذا باید جدا تفت داده شود