آموزش یونیکورن فوندانت |Fondant unicorn tutorial
آموزش یونیکورن فوندانت |Fondant unicorn tutorial
آموزش یونیکورن فوندانت
امروزه کیک های فوندانتی خیلی طرفدار پیدا کرده است و به یکی از مشاغل حرفه ای و با تقا ضای زیاد تبدیل شده است در اینجا ما به تهیه اموزشهای عروسک های فوندانتی پرداخته ایم امیدوارم برای شما مفید باشد.
بهترین اموزش های فوندانت در اینستاگرام ما ببیند @just.cale.time
see the best tutorials our Instagram: @just.cale.time
بهترین اموزش های ویدئویی فوندانت :https://omuor.ir/category/fondanttutrial
fondant video: https://omuor.ir/category/fondanttutrial
فوندانت یا آیسینگ فوندانت چیست؟
آیسینگ فوندانت، که معمولا فوندانت نیز نامیده میشود، یک آیسینگ خوراکی روی کیک و شیرینی است که برای تزئین، شکل دادن و مجسمهسازی با کیک و شیرینی استفاده میشود.
فوندانت از آب، قند، ژلاتین و گلیسرول ساخته میشود و بافت آن با سایر موارد آیسینگ متفاوت است؛ جنس خمیر فوندانت، برخلاف آیسینگ های دیگر، سفت است و به گِل سفال سخت شباهت دارد.
درحالیکه فوندانت مایع بشکل مایعی غلیظ (مثل عسل) است. در زبان فرانسه فوندانت به معنی «ذوب شدن» است و از ریشه «fondue» یا «foundry» مشتق میشود.
فرآیند تولید فوندانت
فوندانت مایع، از طریق فوقاشباع کردن آب با ساکاروز [همون شکر خودمون] حاصل میشود. برای این کار، بیشتر از ۲ برابر آب، شکر در آب جوش باید حل شود.
پس از انحلال ساکاروز، اگر محلول جایی بدن حرکت بماند تا سرد شود، قند، در محلول فوقاشباع بصورت محلول باقی خواهد ماند تا اینکه تبلور آغاز شود.
درحالتی که این محلول فوقاشباع است، اگر دانه کریستالی (سوکروز حل نشده) به داخل مخلوط سقوط کند، یا اگر محلول بهم زده شود، سوکروز محلول به کریستال تبدیل میشود . که کریستالهای تُردِ بزرگی ایجاد میکند [یعنی نبات درست می شه].
اما، اگر محلول بیحرکت بماند تا سرد شود، و سپس به شدت بهم زده شود، کریستالهای کوچک (همان نبات های کوچک) بسیار زیادی ایجاد میشوند که به ساخت فوندانت با بافتی نرم و یکنواخت منجر میشود.
همچنین، در برخی موارد فوندانت را با مارشملو (یک نوع پاستیل نرم ) درست می کنند که فرآیند مشابهی طی می شود و طعم لطیف تری دارد.