آموزش کلاه فوندانتی راحت | simple fondant hat tutorial
آموزش کلاه فوندانتی راحت
آموزش کلاه فوندانتی راحت | simple fondant hat tutorial
خمیر فوندانت دسته ای از خمیر های خوراکی هست که امروزه همه ما ازش استفاده میکنیم و برای تزئینات زیبا برای انواع کیک و کاپ کیک کاربرد خوبی داره و حتی در خانه هم میتواندی ان را با دستورهای ساده تهیه کنید چه بسا سالمتر هم باشد .
خمیر فوندانت چیست و ایا برای بدن مضر است؟
اشنایی با خمیر فوندات برای آموزش کلاه فوندانتی راحت | simple fondant hat tutorial
آیسینگ فوندانت، که آن را با نام فوندانت نیز می شناسند. گونه ای خوراکی هست که برای تزئین، شکل دادن و مجسمهسازی با کیک و شیرینی استفاده می کنند.
فوندانت از ترکیب آب، قند، ژلاتین و گلیسرول تولید می کنند. به طوری که به میزان دو برابر آب به آن شکر اضافه می کنندو آن را طی فرایندی بدون حرکت سرد می کنند تا تبلور آغاز شود.
فوندانت ها بسیار حالت پذیر ور نگ پذیر می باشند و مقاومت بالایی در برابر فاسد شدن و آب شدن دارند. بنابراین شیرینی فروشی های زیادی از آن برای تزیئن کیک و شیرینی خود استفاده می کنند.
از آنجایی که بیشتر مواد تشکیل دهنده فوندانت شکر است، مضرات آن هم همانند شکر برای بدن هست . لذا افراد خاصی که نباید از شکر استفاده کنند نباید از فوندانت نیز مصرف کنند.
فوندات برای دیابتی ها ممنوع است
نوعی تزیین خوراکی است که در صنایع ساخت کیک و شیرینی کاربرد زیادی دارد . فوندات در انواع مایع، خمیری و فوندانت مجسمه سازی تولید می شود.
از خمیر فوندانت عموما برای تزیین لایه های رویین و تزییناتی مانند گل و عروسک های فانتزی بر روی انواع کیک و کاپ کیک استفاده می شود. از مزیت ویژه فوندانت می توان به رنگ پذیری و شکل دهی آسان و همچنین ماندگاری طولانی در مقابل فاسد شدن اشاره کرد.
بخش زیادی از مواد تشکیل دهنده فوندانت شکر است، مضرات آن هم ارز با مضرات قند و شکر خالص است. به همین سبب، مصرف آن باید در افرادی که بیماری های قندی، کبدی و رژیم های غذایی دارند کنترل شده باشد.
بسیاری از افراد که رژیم های محدودیت یا منع مصرف در قند دارند، نمی توانند از کیک های فوندانت استفاده کنند.