آموزش بستنی فوندانت |Fondant ice cream tutorial
آموزش بستنی فوندانت |Fondant ice cream tutorial
اموزش بستنی فوندانتی ساده
خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می شود. با توجه به قیمت بالای آن شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. در ادامه آموزش بستنی فوندانت |Fondant ice cream tutorial را برای شما آورده ایم.
بهترین اموزش های فوندانت در اینستاگرام ما ببیند @just.cale.time
سایت ما:https://omuor.ir/category/fondanttutrial/
خمیرفوندات و طرز تهیه فوندانت
خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده میشود. خمیری که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
مواد لازم:
- پودر شکر: ۹۰۰ گرم
- گلوکز: ۱/۲ پیمانه
- پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری
- آب: ۱/۴ پیمانه
- گلیسیرین خوراکی: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۳۰ گرم
- اسانس مایع دلخواه (اسانس وانیل): چند قطره
طرز تهیه فوندانت جهت آموزش بستنی فوندانت |Fondant ice cream tutorial
مرحله 1تا5
۱. برای تهیه خمیر فوندانت، ابتدا پودر شکر را الک کنید و در ظرف مناسب و گودی بریزید و کنار بگذارید.
۲. سپس، قابلمه یا کتری را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. اکنون ۱/۴ آب مواد لازم را در ظرفی بریزید.
۳. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند، سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب در حال جوشیدن قرار بدهید تا بنماری کنید.
۴. زمانی که ژلاتین شروع به حل شدن کرد آن را مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب شود و شفاف شود.
۵. اکنون گلوگز را اضافه کنید و هم بزنید تا گلوکز کاملا حل شود.
مرحله 6تا8
۶. بعد از شفافشدن ژلاتین و گلوکز کره را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و گلیسرین خوراکی و اسانس مورد نظرتان را اضافه کنید.
۷. سپس محلول آماده شده را که هنوز از حرارت نیفتاده است را یکباره در مرکز پودر شکر بریزید. اگر محلول حرارت نداشته باشد و آن را یکباره نریزید، خمیرتان رشته رشته میشود و انسجام کافی را پیدا نخواهد کرد.
۸. بعد با یک قاشق چوبی شروع به مخلوط کردن کنید تا کمی منسجم شود. زمانی که همه مواد به خورد هم رفتند و منسجم شد، دستتان را با گلیسیرین چرب کنید و با انگشتان دستتان شروع به ورز دادن خمیر کنید. خمیر فوندانت را با کف دست ورز ندهید. زیرا حرارت کف دست به خمیر فوندانت منتقل میشود و خمیر حالت خودش را از دست میدهد و فرم نمیگیرد.
مرحله 9تا 11
۹. بعد از اینکه همه پودر شکرها را اضافه کردید اما خمیر هنوز چسبناک بود، شما میتوانید باز خیلی مقدار کمی پودر شکر را روی خمیر الک کنید و باز ورز بدهید تا خمیر کاملاً منسجم شود. ولی مراقب باشید که هیچ وقت بیش از حد پودر شکر اضافه نکنید زیرا سبب خشکی و انعطاف ناپذیری خمیر میشود.
۱۰. روی سطح کار پودر قند بپاشید و خمیر را روی آن ورز بدهید. خمیر فوندانت شما کمی نرم است و آماده استفاده است.
۱۱. اما برای اینکه خمیر قابلیت بهتری داشته باشد به مدت یک شب به آن استراحت بدهید تا خوب جا بیفتد. برای همین خمیر را داخل سلفون بپیچید و در ظرف در بسته نگه دارید.