نانوایی سنگک در جوادیه/برآورده واقع در تهران، جوادیه، 20 متری، نبش کوچه حقیقت میباشد
اطلاعات تکمیلی جهت دیدن دیگر بهترین نانوایی در تهران کلیک کنید. و با پایگاه امور، جامع ترین بانک اطلاعاتی ایران همراه باشید…
نانوایی , نانوایی در تهران , آموزش نانوایی , نانوایی گندم
تهران، جوادیه، 20 متری، نبش کوچه حقیقت
نانوایی مکانی است که برای تولید یا عرضه محصولاتی که عموماً توسط فر یا تنور پخته میشود.از این قبیل محصولات میتوان به نان، انواع کلوچه ها، نان شیرینی حلقوی، شیرینی، کیک و همین طور کاپ کیک (نوعی کیک کوچک)، بیسکویت، کوکی ها، مافین، انواع رولت، چوبشور، دونات و دیگر چیزهایی که توسط نانوا پخته میشود اشاره کرد.
برخی از نانواییهای کوچک اقدام به خرده فروشی و برخی دیگر همانند کافه اقدام به سرو چای و قهوه برای مشتریانی میکنند که تمایل دارند محصولات تازه پخته شده را در نانوایی میل کنند.
شاید امروز مانند گذشته ها دیگر از آن صف های عجیب و غریب نانوایی خبری نباشد زیرا هم تعداد نانوایی ها زیادتر شده و هم ظرفیت تولیدشان افزایش یافته اما هنوز هم باید همانند گذشته وظایفشان را به درستی انجام دهند.
نانوایی ها به دو صورت آزادپز و با آرد دولتی نان عرضه می کنند که با توجه به عرضه نان با آرد دولتی و آزاد تفاوت قیمتی بین این دو وجود دارد. اما نانوایی آزاد پز که با آرد غیر یارانه ای فروش نان دارد، باید حتما از تابلوی عرضه نان به صورت آزادپز استفاده کند. این تابلو باید در معرض دید مشتری قرار داشته باشد.
نانوایی باید برای تمامی نانواها و شاگردانش گواهی بهداشت داشته باشد، همچنین پروانه بهداشتی برای نانوایی نیز باید در معرض دید عموم قرارداشته باشد. اما تنها نبود این مجوز ها و تابلوها تخلفات یک نانوایی محسوب نمی شود. موارد دیگر نیز شامل تخلف یک نانوا و یا نانوایی است که در صورت وجود آن می توانید از نانوایی شکایت کرده و تخلفات آن را اعلام کنید.
– انباشته کردن نان: هر نانوایی در صورت وجود نان در ساعات کاری خود باید به مشتریان نان عرضه کند. انباشت غیرمجاز نان برای فروش بیرونی از تخلفات نانوایی ها محسوب می شود.
– کم فروشی از حیث وزن و مقدار: وزن مصوب هر نان توسط تعزیرات حکومتی از پیش به نانوایی اعلام شده و نانوا موظف است آن را در معرض دید قرار دهد، نباید نان ارائه شده نانوایی کمتر یا بیشتر از مقدار تعیین شده باشد.
– عدم عرضه نان مرغوب و بهداشتی یا به عمل نیامدن خمیر
– ایجاد نارضایتی در مردم و اعمال تبعیض در عرضه نان
– اضافه کردن کنجد در پخت نان بدون درخواست مشتری به انگیزه عدم رعایت نوبت
– گران فروشی
– فروش آرد
– هر نوع تغییر غیر مجاز در نوع پخت که باعث افزایش قیمت شود، مثل شیرمال کردن ، روغنی کردن و
خشکه پزی
– تعطیل خودسرانه نانوایی در ساعات کار
– عدم حضور و تصدی تمام وقت صاحب پروانه در مغازه نانوایی
– واگذاری پروانه به غیر به هر شکل ممکن
– جا به جایی سهمیه آرد دولتی با دیگران
– تبدیل خودسرانه نوع پخت و عدم مطابقت با پروانه
– عدم نصب تابلوی مشخصات نانوایی و عدم اعلام ساعات پخت و ایام کشیک
هشدار سایت: آگهی بالا را با دقت مطالعه کنید اگر همه موارد مورد تایید شما بود تماس بگیرید.