طرز تهیه فوندانت با مارشمالو

خمیر فوندانت با مارشملو

طرز تهیه فوندانت با مارشمالو

تزیین کیک با خمیر فوندانت از روش های جدید تزیین  کیک است . خمیر فوندانت به روش های مختلفی تهیه می شود . برخی دستورهای تهیه فوندانت با مارشمالو نوعی پاستیل نرم است و برخی دستورها تهیه خمیر فوندانت بدون مارشمالو و با موادی نظیر گیلیسیرین است .البته روش دوم برای کار صنعتی و حرفه ای مقرون به صرفه است اما اگر برای کیک تولد خانگی به دنبال روکشی زیبا هستید به شما پیشنهاد می کنیم خمیر فوندانت با پاستیل مارشملو را تهیه کنید

طرز تهیه فوندانت با گلیسیرین را اینجا ببیند

خمیر فوندانت با مارشملو

مواد لازم برایتهیه فوندانت با مارشمالو

  • پاستیل مارشملو 170گرم یا یک بسته (هم ایرانی دارد هم خارجی)
  • روغن مایع  نصف پیمانه
  • پودر قند الک شده و ریز 900 گرم
  • آب 3 قاشق غذاخوری
  • رنگ خوراکی به دلخواه(رنگ های برند ویلتون بسیار با کیفیت هستند)

روش تهیه فوندانت با مارشمالو

برای دیدن اموزش های عروسک های فوندانتی کلیک کنید

در ابتدا سطح کار را کمی چرب کنید پیشنهاد من طبق تجربه این است که سطح مورد نظر را یک سفره یک بار مصرف و یا از زیر سطحی ها سیلیکونی استفاده کنید .

مارشملو ها رادر ظرف نسبتا بزرگی بریزید باو به ان  قاشق عذاخوری اب  اضافه کنید می توانید به مدت چند ثانیه ان را داخل ماکروویو قرار دهید و یا به روش بن ماری(قرار دادن روی بخار اب) ذوب کنید

دقت کنید اگر از ماکروویو استفاده می کنید مدت جند ثانیه کافیست تا مارشملوها ذوب شود

بعد از ذوب شدن مارشملو ها ان را با قشاق هم بزنید اگر از روش بن ماری استفاده می کنید دائما هم بزنید تا مارسملوها نسوزد این فرایند بسیار سریع است

سپس دست خود را چرب کنید

مقداری از پودر قند الک شده را به مارشملو ها اضافه کنید و انقدر این کار را ادامه دهید تا به صورت خمیری شکل شود

حتما از پودر قند الک شده ریز استفاده کنید زیرا در اخر کار لطافت مورد نظر شما تنها با این روش میسر میشود.

اگر فوندانت با مارشمالو  حالت چسبنده دارد و به دست یا میز کار می چسبد باید مجدد دست و سطح میز را چرب کنید و خمیر فوندانت را ورز دهید تا فرم بگیرد

اگر خمیر فوندانت پاره می شود و یا می ریزد خشک است باید به آن آب اضافه کنید. در این حالت هر بار 1/2 قاشق سوپخوری آب را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد اگر مجدد به آب نیاز داشت کمی اضافه نمایید

حدود 10 دقیقه زمان لازم است تا خمیر فوندانت را ورز دهید و به کیفیت عالی برسید. خمیر فوندانت خوب کاملا محکم ، نرم و کشسان است و حالت پارگی و ریختگی ندارد

خمیر فوندانت را باید به خوبی با سلفون بپوشانید تا هوا به آن نرسد . خمیر فوندانت آماده را در یخچال نگهداری کنید و تا 2 هفته کیفیت آن به خوبی حفظ خواهد شد

خمیر فوندانت مارشمالو را در فریزر تا 6 ماه به خوبی می توان نگهداری کرد و برای استفاده مجدد بعد از یخ زدایی باید کمی ورز داده شود تا به حالت ایده آل برای مصرف برسد

برای رنگ آمیزی خمیر فوندانت مارشمالو باید با خلال دندان کمی رنگ به آن اضافه نمود و با ورز دادن رنگ را به همه قسمتهای فوندانت رساند و سپس اگر میزان رنگ کم بود مجدد یک قطره رنگ اضافه کرد و با ورز دادن خمیر را کاملا رنگی کرد.

از خمیر فوندانت مارشمالو در تهیه انواع روکش های رنگی کیک ، کیک های کودکانه ، کیک های مناسبتی ، کیک جشن تولد با تم شخصیت های کارتونی و مدلهای متنوع عروسک ها یا کیک تاپر ها استفاده می شود

شما عزیزان می توانید در ادرس زیر عروسک های فوندانتی رو یاد بگگیرید و از تزیین کیک و کاپ کیکهای خود لذت ببرید

@just.cake.time

 

لطفا نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

خرید کارتریج لیزری

خرید کارتریج

خرید کارتریج لیزری

خرید کارتریج لیزری

لیزری

 

باشگاه دفاع شخصی

کلاس دفاع شخصی

شارژ کارتریج

شارژ کارتریج,تعمیرات پرینتر

بهترین قالیشویی مشهد

بهترین قالیشویی مشهد

بهترین قالیشویی مشهد

بهترین قالیشویی مشهد

روانشناس خوب در تبریز

کارتریج ایرانی پردیس

دفاع شخصی کاربردی

کلاس دفاع شخصی

خرید کارتریج لیزری

خرید کارتریج لیزری

خرید کارتریج لیزری

خرید کارتریج لیزری

 

بالا