تغییر استایل

انتخاب رنگ

برای تجربه بهتر لطفا مرورگر خود را به گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و یا اینترنت اکسپلورر تغییر دهید
  • email:analyze.omuorweb@gmail.com

    مقالات

    آموزش گل فوندانت |Fondant flower tutorial

     

    آموزش گل فوندانت |Fondant flower tutorial

    آموزش گل فوندانتی

    آموزش گل فوندانتی امروزه کیک های فوندانتی خیلی طرفدار پیدا کرده است و به یکی از مشاغل حرفه ای و با تقا ضای زیاد تبدیل شده است در اینجا ما به تهیه اموزشهای عروسک های فوندانتی پرداخته ایم امیدوارم برای شما مفید باشد.هم جنین فوندانت خمیری به آسانی شکل می پذیرد و قابلیت جذب رنگ دارد. این ماده به آسانی فاسد نمی شود

    بهترین اموزش های فوندانت در اینستاگرام ما ببیند @just.cale.time
    see the best tutorials our Instagram: @just.cale.time
    بهترین اموزش های ویدئویی فوندانت :https://omuor.ir/category/fondanttutrial
    fondant video: https://omuor.ir/category/fondanttutrial

     

     

    خمیر فوندانت چیست؟

    خمیر فوندانت نوعی خمیر قنادی سفید رنگ است که اغلب برای پوشش دادن کیک، شیرینی و آب‌نبات از آن استفاده می‌شود.

    خمیر فوندانت از اشباع شکر و آب تولید می‌شود. این فرایند تا مرحله‌ای ادامه پیدا می‌کند که خمیر به شکل یک توپ نرم در بیاید. وقتی‌که این ترکیب پخته و کمی سرد شود. بسیار انعطاف پذیر شده و می‌توان آن را ورز داد و به شکل‌های مختلف در آورد. معمولاً به خمیر فوندانت طعم دهنده و رنگ دهنده نیز اضافه می‌شود.

    آیسینگ فوندات چیست؟ (fondant icing)

    در اغلب موارد منظور از فوندانت همان آیسینگ فوندانت است. از آیسینگ در تزیینات خوراکی بر روی کیک و شیرینی و همچنین برای مجسمه سازی و ساختن اشکال مختلف استفاده می‌شود. آیسینگ از ترکیب آب، شکر، قند و گلیسیرین درست می‌شود و بافتی متفاوت نسبت به سایر آیسینگ‌ها دارد.

    مزایا

    • بیش‌ترین علت محبوبیت فوندانت در صنعت کیک و شیرینی پزی قابلیت‌های تزیینی آن است.
    • انعطاف پذیری بالایی دارد و به راحتی شکل می‌گیرد.
    • قابلیت جذب رنگ خوبی دارد.
    • همچنین ماندگاری طولانی‌تری نسبت به سایر تزیینات خوراکی کیک و شیرینی دارد و به سرعت فاسد نمی‌شود.
    • در مقایسه با مارسیپان که از ترکیب مغز بادام و شکر درست می‌شود شکل پذیری بیش‌تری دارد و همچنین به دلیل عدم استفاده از طعم پایه بادام در آن برای کسانی که نسبت به آجیل آلرژی دارند مناسب است.

    مضرات

    • مصرف زیاد آن برای کسانی که بیماری‌های قندی و کبدی دارند و همچنین کسانی که رژیم غذایی دارند مناسب نیست و باید میزان مصرف آن را کنترل کنند.
    • استفاده از آن برای کسانی که از مصرف قند منع شده‌اند نیز ممنوع است.
    لطفا نظر خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بالا